Ce bine s-a distrat graviduța Valentina Pelinel în vacanță. Superbă pe pârtie

0

 

Soția omului de afaceri Cristi Borcea a avut parte de o vacanță perfectă de sărbători. Blonda s-a distrat în Piaoana Brașov, alături de familie, dar și de câțiva prieteni apropiați.

Graviduța Valentina Pelinel a fost înconjurată cu toată dragostea și cu toată atenția de apropiați. Vedeta s-a simțit foarte bine și a radiat de fericire. Ea a fost fotografiată pe pârtie, alături de prietenii săi, fiind toată numai un zâmbet, semn că s-a bucurat de o vacanță de poveste.

 

Valentina Pelinel este un fost model care s-a bucurat de mare succes atât în țară, cât și în străinătate. Vedeta a fost căsătorită cu fostul politician Cristian Boureanu. În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. Cei doi urmează să devină din nou părinți, vedeta fiind însărcinată cu gemene. În data de  30 septembrie a anului trecut, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria.

Citește și: PREDICȚII: Infractorii cibernetici vor folosi metode noi și sofisticate pentru atacurile informatice din 2019. Inteligența artificială va permite „atacuri smart”

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.