Ce avere împart Hannelore și Bogdan de la Insula Iubirii după divorț

0

 

După o poveste de iubire cu năbădăi și o scurtă căsătorie, Hannelore și Bogdan, foști concurenți la Insula Iubirii, au ajuns la divorț. Acum s-a aflat ce avere îmaprt cei doi după sepapare.

Astfel, potrivit wowbiz.ro, Hannelore și Bogdan aveau multe bunuri în comun, fiind și parteneri de afaceri, nu doar soț și soție.

Cei doi dețin o florărie care se ocupă cu aranjamente pentru nunți. Florăria a fost finanțată de Bogdan și este administrată de Hannelore. Se pare că această afacere îi va rămâne blondei.

Bogdan are o firmă de tractări și remorcări auto la Timișoara, firmă de care ocupă în exclusivitate.

De asemenea, Hannelore va rămâne cu afacerea cu rochii de mireasă pe care o are, dar și cu agenția de animatoare pentru copii.

Lui Bogdan îi rămân casa în care locuiau cei doi la Timișoara, dar și mașina. Pentru casă, Bogdan urmează să-i ofere fostei sale partenere de viață o compensație financiară, potrivit sursei mai sus-menționate.

Hannelore a fost una dintre cele mai comentate concurente din ultimul sezon al show-ului Insula Iubirii, difuzat de Antena 1. Hannelore a fost în centrul atenției pentru comportamentul duplicitar pe care l-a avut față de iubitul ei, Bogdan, care i-a devenit soț ulterior, dar și față de ispita Andi. De curând, Hannelore și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.