Ce au purtat celebritățile în ultima seară a Festivalului de la Cannes 2019

0

Seara trecută, 25 mai, a pus capăt Festivalului de Flim de la Cannes de anul acesta. Ultimul covor roșu a reunit, ca și până acum, unele dintre cele mai frumoase ținute de la Gala Met încoace. Imagini în GALERIA FOTO!


Pe aceeasi tema

Ce au purtat celebritățile în a șasea seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019

Ce au purtat celebritățile în ultima seară a Festivalului de la Cannes 2019

Seara trecută a reunit mai puține apariții, însă toate spectaculoase. Prezente au fost modelul Catrinel Marlon și actrița Paz Vega, iar printre preferatele noastre s-au numărat și actrițele Elle Fanning și Ziyi Zhang.

Căștigătorii Festivalului de Film de la Cannes 2019

Evenimentul serii trecute a inclus, printre altele, gala de premiere. Premiul Palm d’Or a fost câștigat de pelicula „Parasites”, scrisă și regizată de Bong Joon-Ho. Producția îi are în rolurile principale pe Kang-ho Song, Sun-kyun Lee și Yeo-Jeong Cho.

Citește și: Ce au purtat celebritățile în prima seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019

Drama urmărește întâmplările trăite de familia Ki-taek care dezvoltă un interes atipic pentru parcuri ca mijloace de trai până când se regăsesc implicați într-un incident neașteptat.

Premiul Grand Prix a mers la producția Atlantics, scrisă și regizată de Mati Diop. Într-o populară suburbie din Dakar, muncitorii angajați pentru construirea unui turn futurist, fără a fi plătiți cu lunile, deci să părăsească țară, călătorind Atlanticul pentru un viitor mai bun.

Citește și: Ce au purtat celebritățile în a doua seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019

Premiul pentru cel mai bun scurtmetraj i-a revenit lui Vasilis Kekatos pentru producția „The Distance Between Us and the Sky”. Scurtmetrajul prezintă călătoria a doi străini…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.