Ce au purtat celebritățile în a treia seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019

0

Asemenea primelor două, a treia seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019 a reunit un număr generos de celebrități, toate dornice să-și „etaleze” creațiile de designer.

Programul serii trecute a inclus două premiere, „Rocketman” și „Sorry we missed you”. „Rocketman” este o dramă muzicală biografică, bazată pe viața muzicianului Elton John.

Citește și: Ce au purtat celebritățile în prima seară aFestivalului de Film de la Cannes 2019

Filmul este regizat de Dexter Fletcher și scris de Lee Hall. În rolurile principale joacă Taron Egerton ca John, alături de Jamie Bell, Richard Madden și Bryce Dallas Howard.

Filmul spune povestea vieții lui Elton John. Pelicula începe cu anii în care era un geniu la Academia Regală de Muzică, până la parteneriatul influent și de durată cu Bernie Taupin, dar și luptele sale cu depresia, abuzul de substanțe și acceptarea orientării sexuale.

Citește și: Ce au purtat celebritățile în a doua seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019

„Sorry we missed you” este o dramă care urmărește viața unui curier și a soției sale în lupta de supraviețuire în Anglia zilelor noastre.

Filmul este regizat de Ken Loach și scris de Paul Laverty. În rolurile principale joacă Kris Hitchen, Debbie Honeywood și Rhys Stone.

Ce au purtat celebritățile în a treia seară a

Festivalului de Film de la Cannes 2019

La gala serii trecute, prezente au fost actrițele Julianne Moore, Priyanka Chopra, Eva Longoria și multe altele. Printre preferatele noastre s-au numărat și Shailene Woodley, Bella Hadid și Isabeli Fontana.

JULIANNE MOORE

Actrița în vârstă de 58 de ani a strălucit la propriu și la figurat. Rochia Givenchy, din colecția Primăvară – Vară 2018, a avut ca intenție surprinderea esenței feminine.

Astfel, grația și demnitatea au fost caracteristicile cheie ale prezentării de modă. „Am vrut să folosesc puterea creației,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.