Ce au purtat celebrităţile în a patra seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019

0

Cea de-a 72-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes 2019 are loc în acest an în perioada 14-25 mai. Prestigiosul festival nu este doar despre filme. Aici vorbim despre petreceri, şedinte foto, dar şi o adevărată paradă a modei a divelor care are loc pe covorul roşu.

La fel ca şi în celelalte trei seri, cea de-a patra seară a evenimentului, intitulată Gala Chopard ‘Love Night’, a adunat din nou staruri internaţionale, care au împânzit covorul roşu cu ţinute dintre cele mai spectaculoase şi extravagante.

Ce au purtat celebrităţile în a patra seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019

Programul celei de-a patra seri a inclus două premiere ‘Dolor Y Gloria’ şi ‘Little Joe’. Pelicula ‘Dolor Y Gloria’ este filmul cel mai intim al lui Pedro Almodovar în patru decenii de carieră, care prezintă povestea unui realizator melancolic trecut de a doua tinereţe, interpretat de Antonio Banderas.

Filmul prezintă un copil care descoperă că este gay într-un mediu catolic, lumea sa cea mai intimă este condensată în acest lungmetraj care scanează toate emoţiile şi regretele unei vieţi, fără dulcegării de melodramă.

Pelicula ‘Little Joe’, în regia lui Jessica Hausner, prezintă povestea lui Alice, o mamă singură. Ea se dedică creşterii plantelor şi lucrează la o societate care se ocupă cu dezvoltarea de specii noi. Alice crează o floare roşie, care are anumite particularităţi aparte. Împotriva politicii companiei, Alice ia acasă floarea drept un cadou pentru fiul ei adolescent Joe. Cei doi botează planta ‘Micul Joe’, însă pe măsură ce aceasta creşte, Alice şi Joe descoperă că nu este atât de inofensivă precum sugerează numele ei. 

Evident că filmele bune sunt în centrul atenţiei la Festivalul de Film de la Cannes, dar nici rochiile impresionante ale participantelor nu pot trece neobservate, mai ales că ele încearcă an de an să iasă în evidenţă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.