Ce am învățat de la Atelierele de Idei Unica – Goana după cadouri

0

Șase oameni frumoși, antreprenori, personalități și un trainer financiar, le-au vorbit doamnelor prezente la eveniment despre sutele de idei de cadouri pe care le pot face celor dragi în această perioadă magică a anului.

Plini de energie și de voie bună, cei șase speakeri ne-au pus în temă cu această goană după cadouri pe care toată lumea o experimentează în timpul sărbătorilor de iarnă. Astfel, Alina Tanasă și Diana Enciu, Adrian Asoltanie, Ileana Badiu, Maria Comandașu și Emil Rengle ne-au ajutat cu idei pentru alegerea cadourilor pentru cei dragi, oferindu-ne câteva sfaturi și idei bine țintite.

Maria Comandașu – iWonder.ro

Maria Comandașu a deschis iWonder.ro, primul magazin 100% caritabil și prima platformă de surprize cu adevărat originale din România. iWonder strânge fonduri pentru copiii bolnavi fără posibilități financiare, prin comercializarea de experiențe cu vedete, obiecte rare cu autograf și surprize greu de realizat pe cont propriu. În cadrul Atelierelor de Idei Unica, Maria a vorbit despre cadourile –experiențe, ceea ce oferă în general și iWonder.ro. „A apărut din dorința de a le arăta oamenilor tot timpul anului că suntem atenți la ceea ce-și doresc și că dorințele lor rămân întotdeauna în sufletul și mintea noastră și că atunci când avem ocazia să le materializăm facem tot ce ne stă în putere să se întâmple’, a povestit ea.

Astfel, oamenii au șansa să achiziționeze cadouri cu adevărat deosebite pentru cei dragi, ajutând în același timp un copil. „Orice experiență sau cadou pe care îl achiziționezi de la iWonder.ro se transformă automat într-o donație pentru un copil pe care noi îl sprijinim în acel moment’, a explicat Comandașu.

Rareori apare în media o idee din care toată lumea câștigă. I wonder, un proiect al Fundației Ringier, este de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.