Ce a putut să spună Oana Zăvoranu. „La români, spiritul crăciunului înseamnă mâncare cât cuprinde și după să te ții cozi la urgență”

0

Oana Zăvoranu este înnebunită să-și împodobească vila ca la carte în apropierea sărbătorilor de iarnă, cu luminițe care mai de care mai frumoase și cu decorațiuni specail alese. Așa a făcut și anul acesta.

Vedeta a făcut o înregistrare video cu casa ei luminată de Crăciun, însă nu a ratat ocazia de a-și spoune părerea despre cum vedea ea spiritul Crăciunului la români.

„Nimeni nu mai pune nicio instalație… acum de ce nu aș putea spune adevărul că am schimbat zeci de instalații pentru că sunt foarte proaste și se ard și că nu este în spiritul românului să decoreze casa și exteriorul…
Așa că mă pot lăuda cu cea mai frumoasă casă de Crăciun….și se mai lucrează încă ?. 

La români spiritul Crăciunului înseamnă mâncare cât cuprinde de zici că vine sfârșitul lumii… și după să te ții cozi la urgență că au mâncat și ei „doar” 45 de sarmale ,23 de cârnați, 10 caltabo;i și un kg de jumări….”;i de ce Doamne iartă-mă mi-o fi rău?”???.

 Păi că băgați în voi ca sparții și ca disperații, d-aia…că și ficatul ăla cât să ducă și el, și bila, că zici că n-ați mai văzut mâncare în viața voastră!
Cică n-au românii bani?… Ia duceți-v[ prin magazine și după mai vorbim . Hai pa! Oana ???”, a scris Oana Zăvoranu în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.