Ce a făcut What’s Up după despărțirea de soția lui, chiar în ziua în care aceasta își serba ziua de naștere: ”Măcar soră şi frate să rămânem!”

0

What’s Up, sau pe numele lui real Marius Ivancea și Simina au divorțat în urmă cu aproape o lună de zile, după o relație de nouă ani, iar acum, când aceasta și-a sărbătorit ziua de naștere, artistul nu a putut sta departe de evenimentul respectiv.

Așadar, cu toate că nu fusese invitat, What’s Up s-a afișat la petrecerea Siminei cu un mare buchet de flori și i-a făcut o declarație suprinzătoare:

Măcar soră şi frate să rămânem! Ai grijă de sufletul tău! Ne-am iubit foarte mult, încă ne iubim. O iubesc foarte mult şi îi doresc să aibă o seară 3.0, updatul suprem. La 3.0 începi să conştientizezi unde te afli pe pământul ăsta. Important e că am fost unul lângă altul, că suntem unul lângă altul, că este o fată frumoasă, deşteaptă şi că viitorul o aşteaptă să se distreze, să fie fericită”, i-a declarat What’s Up Siminei.

În plus, Simina a dezvăluit, în cadrul emisiunii ”Vorbeşte lumea”, că a avut parte de clipe frumoase alături de renumitul cântăreț.

”Îmi doresc să fiu fericită şi liniştită. Pentru că, cumva, mi-a fost frică de absolut orice a fost în jurul meu, până acum. Credeam că nu sunt suficient de bună să-mi urmez visele, să fac anumite lucruri ce ţin de viaţă personală. Acum cred că ştiu şi ce vreau şi, dacă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.