Ce a făcut Meghan Markle cu hainele low cost după ce a devenit actriță de suuces. Metodă inedită

0

 

Înainte de a intra în Familia Regală Britanică, Meghan Markle a fost o actriță care s-a bucurat de succes.

În momentul în care a ajuns faimoasă, Meghan Markle a decis să scape de ținutele „low cost” în cel mai inedit mod. Meghan Markle a cunoscut succesul internațional cu rolul rachel zane pe care l-a interpretat timp de opt sezoane în serialul de televiziune „Suits”. Odată devenită celebră, Meghan Markle a decis că venise vremea să își schimbe și stilul vestimentar.

La acea vreme, vedeta era clienta obișnuită a unor magazine precum Marks & Spencer, Zara și Assos, branduri la îndemâna omenilor obișnuiți. Însă a vrut mai mult și a decis să renunțe la hainele pe care le purtase până atunci. Câștiga 50.000 de dolari pe episod în serialul respectiv, astfel că a decis că era cazul să-și reînoiască garderoba cu ținute provenite de designeri și de la case de modă.

Pentru a scăpa de hainele vechi, Meghan Markle a organizat o petrecere în casa sa, care a fost numită „Sayonara Zara”. Potrivit unor surse de la Hollywood, în cadrul acestei petreceri, Meghan Markle a dat invitaților ținutele considerate ieftine pe care nu mai dorea să le poarte.

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, așteaptă primul lor copil, după ce s-au căsătorit în luna mai a anului…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.