Ce a făcut băiețelul lui Cristi Borcea și al Valentinei Pelinel cu omul de zăpadă. „I-a plăcut așa de mult încât…”

0

 

Fiul omului de afaceri Cristi Borcea și al fostului model Valentina Pelinel are o personalitate puternică și nu se lasă prea ușotr atunci când își dorește ceva. Micuțul Milan s-a bucurat de ninsoarea căzută zilele acestea în Capitală și a ieșit afară, unde a făcut un om de zăpadă în miniatură. I-a plăcut atât de mult, încât a vrut neapărat să-l ia cu el în casă.

„I-a plăcut așa de mult de omul de zăpadă încat și-a dorit să-l luăm în casă ???”, a povestit Valentina Pelinel.

Celebra lui mamă s-a conformat și i-a adus omul de zăpadă în casă, pe care i l-a așezat într-un lighean, băiețeul fiind foarte fericit că a obținut ce a dorit.

Valentina Pelinel este un fost model care s-a bucurat de mare succes atât în țară, cât și în străinătate. Vedeta a fost căsătorită cu fostul politician Cristian Boureanu. În data de 12 septembrie, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. Cei doi urmează să devină din nou părinți, vedeta fiind însărcinată cu gemeni. În data de  30 septembrie, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria.

Citește și: ANALIZĂ EURO. Tricolorele au terminat pe locul 4, după evoluții…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.