Ce a făcut Andreea Marin la sala de sport. „Ești operată și ridici greutăți?”

0

 

În luna noiembrie a anului trecut, Andreea Marin a fost operată pe coloană. De câteva săptămâni, vedeta și-a reluat antrenamentele la sală.

„Cine zice că-i ușor sa începi ziua cu efort? Nu e. Dar sigur după sport ai alta energie și putere. Mintea limpede. Stare constructiva. Și eficienta. Încearcă!”, a spus Andreea Marn.

În cea mai recentă imagine de la antrenamente, Andreea Marin apare lângă niște haltere. Fanii i-au atras imediat atenția că ridicarea greutăților nu este recomnadată unei persoane care are probleme la coloană.

„Ești operată și ridici greutăți? Ai mare grijă”, „Scuză-mă, dar e recomandată asta la problemele de coloană? Mie mi-au fost interzise greutățile”, „Sportivo, ai grijă la spate”, i-au scris câțiva internauți.

Cei mai mulți au felicitat-o pentru ambiția de care dă dovadă:

„Se vede ce ai obținut cu fiecare picătură de sudoare!”, „Nu e ușor, dar merită”, „Dar merită, Andreea”, „Motivație. Răbdare”, „Sunteți pusă pe fapte mari! faceți sport des, arătați de milioane”, „și cu efort și fără efort tot cea mai frumoasă româncă ești Andreea”, „Dai dovadă de multă voință”.

Citește și: Ce penalități riscăm dacă nu plătim la timp taxele la stat

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.