Catrinel Sandu a fost cerută în căsătorie: „Și am spus DA!” | Româneşti, Vedete

0

Catrinel Sandu va îmbrăca cât de curând rochia de mireasă sau, cel puțin, așa ar trebui având în vedere că ea și iubitul său, Steve, sunt împreună din 2017 și se înțeleg de minune, iar acum a apărut și mult așteptata cerere în căsătorie: „Și am spus DA” – a scris Catrinel Sandu pe conturile de socializare. În plus, Catrinel Sandu și-a schimbat starea matrimonială pe conturile de socializare, adaugând că este logodită cu Steve Schroeter, astfel încât să nu mai existe niciun dubiu.

EXCLUSIV: Catrinel Sandu şi iubitul ei, medicul stomatolog Steve; Foto The Bucharest’s/UNICA

„Felicitări!”, „Ce chestie… Mă bucur pentru tăria ta. Parcă ieri sufereai după soțul tău, iar azi ai spus DA altuia”, „Bravo ei că și-a refăcut viața”, „Casă de piatră, sănătate, fericire și mulți copii vă doresc!”, „Să fiți fericiți!”, „Casă de piatră, oamenei frumoși!”, – i-au transmis internauții lui Catrinel Sandu, conform Libertatea.

Catrinel Sandu, în vârstă de 41 de ani, a divorțat de jucătorul de tenis Gabriel Trifu, cu care are două fetițe, pe Sara și Lara. Micuțele trăiesc în acest moment cu mama lor în Sarasota, Florida, alături de Steve, în vârstă de 45 de ani, viitorul soț al lui Catrinel Sandu, de profesie medic stomatolog. La rândul său, acesta are doi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.