Câți bani încasează Claudia Pavel de la Ferma. Primește o sumă în euro, cu multe zerouri

0

Cântăreața Claudia Pavel ar fi una dintre vedetele care primesc cei mai mulți bani pentru participarea la show-ul Ferma, transmis de Pro TV.

Astfel potrivit click.ro, care citează surse din apropierea vedetei, artista şi-a negociat la sânge onorariul care ar fi fost mai mare decât cel luat la Kanal D, unde a participat la Exatlon, mai exact 50.000 de euro pe lună.

La Exatlon, Claudia pavel a stat o lună, iar onorariul de 40.000 de euro l-a investit în cariera muzicală şi în creşterea copilului ei, de care are grijă împreună cu sora ei, Paula.

Aceleaşi surse spun că ceilalţi concurenţi de la Ferma sunt invidioşi că ea ar fi printre cele mai bine plătite concurente, în timp ce Brigitte Sfăt, cu care acesta este în scandal după ce a afirmat că Claudia Pavel ar fi avut o aventură cu fostul ei soț, ar încasa o sumă cu mult mai mică.

Citește și: Ministerul Sănătății i-a dat aviz escrocului italian Matteo Politi, care a ajuns să opereze de zeci de ori în România, chiar și la spitalul privat Monza, fără studii de medicină! A fost depistat de asistente că nu știa să-și pună mănușile!

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.