Câți bani a scos din Buzunar Bianca Drăgușanu pentru distracția din noaptea de Revelion

0

 

Bianca Drăgușanu și-a petrecut Revelionul în compania unor prietene, în Poaiana Brașov. Vedeta a avut parte de o vacanță de cinci stele de Revelion.

Bianca Drăgușanu nu s-a uitat la bani ca să aibă parte de distracție pe cinste.

Surse din anturajul vedetei au dezvăluit, pentru wowbiz.ro, că doar pentru cazarea la hotelul de fiţe, de patru stele din Poiană, şi masa organizată la trecerea dintre ani, a scos din buzunar în jur de 1.500 de euro.

La acestea se mai adaugă alte cheltuieli de pe pârtie, de la piscină şi de la diverse restaurante, suma putând ajunge lejer la 3.000 de euro.

Bianca Drăgușanu a apărut pentru prima oară la TV în urmă cu ani, la emisiunea Din Dragoste, pe care o prezenta Mircea Radu. A devenit cunoscută în lumea mondenă după ce s-a aflat de relația sa cu designerul Cătălin Botezatu. Ulterior, a avut o relație cu fostul fotbalist Adrian Cristea. Bianca Drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou anul acesta. După separare, vedeta de televiziune și-a găsit liniștea în brațele unui tânăr plin de bani, Tristan Tate, însă povestea lor de amor nu a durat…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.