Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas, secretul unei căsnicii de 18 ani | Străine, Vedete

0

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas au fost prezenți duminică seara la decernarea Globurilor de Aur. Cei doi au strălucit pe covorul roșu și au demonstrat încă o dată cât de puternică este legătura dintre ei. Odată cu premiul primit pentru cel mai bun actor într-un serial – comedie/musical pentru rolul din „The Kominsky Method”, Michael Douglas a ținut și o conferință de presă în care a dezvăluit secretul căsniciei longevive pe care o are cu Catherine Zeta-Jones.

Discursul său a fost extrem de emoționant și savurat pe deplin de public: „Cred că faptul că suntem în aceeași industrie ne ajută să înțelegem cu adevărat ce se întâmplă. A fost minunat ca ea sa fie aici în seara asta și trăim unul dintre acele lucruri frumoase pe care partenerul tău le înțelege și știe prin ce treci. Mi-am amintit de momentul în care era însărcinată cu fiica noastră, Chicago, și toate show-urile prin care am trecut împreună”, – a transmis actorul, care a adăugat: „Am sărbătorit recent cea de-a 18-a aniversare”.

Catherine Zeta-Jones, pe de altă parte a postat pe Instagram o fotografie cu trofeul câștigat de Michael Douglas și a scris: „Atât de mândră de soțiorul meu”. 

Sursă foto: Arhivă

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.