Catherine Zeta-Jones a dezvăluit cum a reacționat la acuzațiile de hărțuire sexuală aduse soțului ei, Michael Douglas

0

Catherine Zeta-Jones a vorbit despre mișcarea #MeToo și acuzațiile aduse soțului ei, Michael Douglas, într-un interviu pentru Times U.K.

Actrița a declarat că acuzațiile aduse aproape i-au distrus familia. „Copiii mei și cu mine am fost profund devastați de acele acuzații.”

În luna ianuarie a acestui an, la mai multe luni de la primele acuzații aduse lui Harvey Weinstein, Susan Braudy a declarat în emisiunea Today că actorul Michael Douglas s-a masturbat în fața ei. Totodată, ea a menționat că acesta avea un limbaj nepotrivit și a hărțuit-o în timp ce lucra în compania lui.

Michael Douglas a negat toate aceste acuzații, declarând atunci că totul este „o minciună, o fabricație, fără un strop de adevăr.”

Catherine Zeta-Jones a dezvăluit că acuzațiile au șocat-o și pe ea: „Femeia asta a apărut de nicăieri și l-a acuzat pe soțul meu. Am avut o discuție importantă cu el, de față cu copiii și i-am zis, ‘Înțelegi că dacă apar mai multe…’, fiind un fel de întrebare retorică.”

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas au împreună doi copii Dylan Douglas, în vârstă de 18 ani și Carys Douglas, în vârstă de 15.

Actrița a continuat și a declarat că aceste acuzații au fost nepotrivite, mai ales având în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.