Câte operații estetice a făcut Oana Zăvoranu de-a lungul timpului

0

„Știu că nu-mi arăt deloc vârsta și în proporție de 90% nu este meritul meu, ci al moștenirii mele genetice, în special de la tata. Restul reprezintă grija mea pentru corpul meu. Am făcut mereu public (a fost opțiunea mea să nu mint, cum fac altele, cărora li s-au mărit sânii peste noapte de la tinctura de mărar) că am recurs la numeroase operații la sâni, intervenții în urma cărora bustul meu a oscilat de-a lungul anilor, mai mult ca la oricine, e adevărat. 9 operații de mărire, micșorare și, ulterior, scoatere definitivă a implanturilor. Dar atât! Aici s-a oprit relația mea cu chirurgia estetică!”, a postat Oana Zăvoranu pe Instagram, după ce Libertatea a publicat un articol despre cum își arată sau nu vârsta mai multe dive din țara noastră.

Totodată, în luna mai a anului trecut, Oana Zăvoranu dezvăluia că nu și-a făcut operații estetice la față și nici n-a apelat la implanturi cu botox.

 

View this post on Instagram

 

Stiu ca nu-mi arat deloc varsta,??????, si in proportie de 90% nu este meritul meu, ci al mostenirii mele genetice, adica, gene bune de la parinti, in special de la tata ♥️…restul grija mea pentru corpul si mintea mea Am facut mereu public,(a fost optiunea mea sa nu mint, cum fac altele, carora li s-au marit tatele peste noapte de la…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.