„Cătălin Scărlătescu, m-ai rugat să te iert 20 de minute încontinuu după finală”

0

Munti – Mihai Munteanu, singurul reprezentant al lui chef Sorin Bontea din finală, şi-a adjudecat trofeul și premiul de 30.000 de euro. Mihai Munteanu, Andrei Balazs și Maria Burlacu, singurul cuțit de aur rămas în competiție, dar și singura femeie bucătar din finală, au fost cei ce au intrat într-o ultimă provocare culinară, o ultimă luptă spre marele premiu al sezonului șase.

Cătălin Bădici și Silviu Nedelea, cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu care ulterior a ajuns în echipa lui chef Sorin Bontea, au fost la un singur pas de a lupta în cea mai importantă etapă a concursului, dar au părăsit show-ul în ultima probă a semifinalei.

După încheierea finalei, Silviu Nedelea a tranmis un mesaj pe contul său de socializare.

„A fost o competiție dură! Cu emoții, cu dezamăgiri! Finala aceasta am lucrat-o pentru @florindumitrescu, singurul jurat care a crezut în mine, singurul care m-a ridicat de la pământ și m-a făcut să lupt până la capăt! Pentru unii am fost prea timid la începutul competiției, pentru alții am fost prea dur pe parcursul probelor! Am fost critic și am atenționat greşelile ori de câte ori le-am văzut pentru că, corectitudinea nu o pot schimba doar ca să mulțumesc pe alții! Probabil am deranjat, dar sunt convins ca profesioniștii au apreciat! E…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.