Cătălin Măruță, despre cea de-a treia sarcină a Andrei. „Așteptăm să mai crească un pic Eva”

0

În ultima perioadă s-au făcut speculații privind o posibilă sarcină a Andrei. Soțul artistei, prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, a spus foarte clar că vedeta nu este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Acesta a recunoscut, însă, că atât el, cât și partenera sa d viață își mai doresc încă un copil.

„Ne-am dori foarte tare și ne place să avem o familie numeroasă, dar vreau să îți răspund, indirect, la chestia asta, Andra nu e însărcinată. Observ toată povestea asta, zilnic, și îmi place să o spun tranșant. Dacă ar fi însărcinată ți-aș spune. Nu, nu e însărcinată. Dar ne mai dorim copii, însă Andra nu e însărcinată.

Mă amuză foarte tare când văd tot felul de știri. Noi, eu și Andra, am fost niște oameni care niciodată nu s-au ascuns. Nu e însărcinată acum Andra, așteptăm să mai crească puțin și Eva. Când se va întâmpla, cu siguranță vom spune”, a declarat Cătălin Măruță pentru click.ro.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai unite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc. S-au căsătorit în anul 2008. Andra și Cătălin Măruță au împreună doi copii: David și Eva. Andra și Cătălin Măruță s-au cunoscut în 2005, iar trei ani mai târziu și-au oficializat relația. Cununia religioasă a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.