Cătălin Măruță a spus adevărul despre sarcina Andrei: „Ne place să avem o familie numeroasă” | Româneşti, Vedete

0

Cătălin Măruță, care pe 27 ianuarie va împlini 41 de ani, este căsătorit din 2008 cu Andra, în vârstă de 32 de ani, și au împreună doi copii, pe David și Eva Maria. Cei doi formează unul dintre cele mai populare, îndrăgite și discrete cupluri din showbizz-ul autohton, motiv pentru care fanii (și nu numai) se așteaptă din clipă în clipă să dea vestea cea mare, și anume că vor deveni, din nou, părinți.

Cătălin Măruță a acordat un interviu în care a vorbit despre viața sa. După ce a făcut o glumă și a punctat că ”E liniște în casă dacă Andra răgușește”, îndrăgitul prezentator Pro Tv și-a amintit de momentul în care a devenit tată: ”Ne-am dorit foarte tare să avem copii. Mi-aduc aminte foarte clar când a venit David pe lume, când a venit Eva pe lume… Și m-am bucurat nespus de tare, da. Mi-aduc aminte momentele alea, n-ai cum să le uiți. La primele ecografii, Andra mereu povestea că acolo (n.r. – în burtică ) este… Măriuca, este o fetiță. Și n-a apărut… Măriuca, a apărut David. Dar a apărut și Măriuca după patru ani. E o diferență de patru ani între ei”, – a povestit Cătălin Măruță pentru Click!Live.

Catalin Maruta, Andra si copiii

Cătălin Măruță a profitat de subiectul abordat pentru a face lumină în cazul presupusei sarcini a Andrei: Ne-am dori foarte tare și ne…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.