Cătălin Botezatu, tribut adus lui Karl Lagerfeld | Ştiri, Vedete

0

Cea de-a șasea ediție a Romanian Designers Fashion Show a avut loc la Ambasada României la Paris în timpul Săptămânii Modei, și a fost un tribut adus lui Karl Lagerfeld, designerul care a marcat moda secolului 21.

Evenimentul, organizat de Federatia Romana de Design si Accesorii, s-a bucurat, ca de fiecare data de un real succes. Colectiile designerilor romani Catalin Botezatu, Clara Rotescu, Alexandru Raicu, Norina Stoica, Kiki Dumitrescu, Alda Ciceu, Atelier Bobar si Balisarda au fost apreciate de publicul prezent. Locatia a fost amenajata minutios cu aranjamente de flori spectaculoase construite cu migala si aduse din Romania, iar sotii Ianna Novac si Octavian Dobrota au sustinut un recital de exceptie. Diplomati, oameni de afaceri, jurnalisti si oameni de moda, peste 300 de persoane, au aplaudat indelung colectiile semnate de designerii romani. Din tara au fost in public Dana Savuica, Alin Galatescu si Cosmina Pasarin.

Cătălin Botezatu a deschis seara cu colectia „Animal Instinct”, o colectie dominata de eleganta opulenta a tesaturilor animal print, accesorizata cu coafuri din globurii de par auriu si pene, realizate de Laurent Tourette si machiaje construite cu migala de Mirela Vescan: „E o bucurie prezenta noastra la Paris, e o incantare sa ne prezentam creatiile in locatia aceasta fabuloasa care ne inspira, un palat ca o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.