Cătălin Botezatu își umple pantofii și buzunarele cu bani, de Revelion! Trece în 2019 în Caraibe

0

După un an plin cu deplasări peste hotare – a petrecut mai mult timp în afara granițelor decât în țară! -, Cătălin Botezatu nu va face excepție nici în noaptea trecerii dintre ani. Va petrece departe de România, legănat de valuri!

„Pe 30 mă urc pe acest vas. E cel mai mare vas de croazieră. Voi fi alături de alți 15 prieteni de-ai mei, care vin din toata colțurile lumii”, ne-a spus el.

Nu va renunța la obiceiurile sale, care se pare că-i aduc noroc în fiecare an. Mai precis, va purta roșu de Revelion, va avea bani la el și va mânca struguri.

„Îmi plac tot felul de tâmpenii. Port chiloți roșii, bani în pantofi și în buzunare, mănânc 12 boabe de struguri la miezul nopții. Nu știu dacă mi se îndeplinesc toate dorințele, dar fac treburile astea”, a mai spus Cătălin pentru Libertatea.

Înainte de escapada în Caraibe, pe Botezatu l-a prins Crăciunul în avion. Așa cum a promis înainte de a pleca, el nu a vrut să audă de muncă, doar s-a plimbat, a făcut shopping, a băut votcă și s-a distrat… în America!

Încă un an fără brad în casă

Designerul a renunțat să împodobească bradul în casa proprie, de câțiva ani. Spune că nu-i vede rostul, de vreme ce el este plecat din țară și se întoarce abia după Anul Nou.

„Nu mai fac brad de vreo 10 ani. Fac…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.