Cătălin Botezatu, după ce a văzut-o pe Anda Adam în costum de baie. „O femeie adevărată trebuie să aibă pe ce să pui mâna”

0

 

În cadrul rubricii „Așa DA, așa NU”, de la emisiunea Teo Show, de la postul de televiziune Kanal D, creatorul de modă Cătălin Botezatu a comentat despre cum arată solista Anda Adam în costum de baie.

Designerul a avut numai cuvinte de laudă la adresa artistei.

„Are forme, o femeie adevărată trebuie să aibă pe ce să pui mâna. E mișto. Nu aș putea să spun de rău vreodată de Anda Adam. Are tăliuță, i se văd coastele sub sâni. E foarte ok”, a afirmat Cătălin Botezatu, conform wowbiz.ro.

Anda Adam este prezentă pe scena muzicală din România din anul 1999. În vârstă de 38 de ani, artista are o carieră de succes în spate. În ceea ce privește viața personală, Anda Adam este căsătorită cu Sorin Andrei din anul 2015. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Evelin.

Citește și: Ministerul Sănătății i-a dat aviz escrocului italian Matteo Politi, care a ajuns să opereze de zeci de ori în România, chiar și la spitalul privat Monza, fără studii de medicină! A fost depistat de asistente că nu știa să-și pună mănușile!

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.