Cât plătește Cristi Borcea pentru nașterea gemenelor sale. Bagă adânc mâna în buzunar

0

Omul de afaceri Cristi Borcea și partenera sa de viață, fostul model Valentina Pelinel, se pregătesc să devină din  nou părinți. Cei doi vor avea gemene. Cristi Borcea vrea ca totul să fie perfect în momentul în care Valentina Pelinel va aduce pe lume fetițele.

Potrivit wowbiz.ro, omul de afaceri bagă adânc mâna în buzunar pentru nașterea gemenelor lui. Costurile se ridică la 10.000 de euro.

„El s-a ocupat de tot la clinica privată. A ales salonul de lux, a optat pentru două pătuțuri, pentru lenjeria cea mai scumpă și, firește pentru a avea două asistente personale, lucru care pare să îl fi costat în jur de 10.000 de euro”, au dezvăluit apropiați ai cuplului Valentina Pelinel-Cristi Borcea.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016.  În data de  30 septembrie a anului trecut, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria.

Citește și: Libertatea, despre publicitatea mincinoasă din propriul ziar, din presă, de pe TV și de pe internet! Afacerea suplimentelor alimentare care promit că te vindecă de cancer!

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.