Cât de slabă era Iulia Albu în urmă cu câțiva ani. I se vedeau toate coastele

0

Fashion-editorul Iulia Albu a intrat și ea în rândul vedetelor care au acceptat #10yearchallenge, însă diferența dintre fotografiile postate este de doar șapte ani. Vedeta a dat publicității o fotografie din urmă cu mai mulți ani, iar ceea ce atrage atenția este look-ul acesteia din anul 2011. La acea vreme, Iulia Albu era foarte slabă, cântărind doar 45 de kilograme.

Frumusețea nu stă în implanturi XXL și buze augmentate peste ridicol. Fericirea nu stă într-un număr pe care ți-l arată cântarul în fiecare zi. Sunt Iulia Albu și nu sunt mai bună, mai deșteaptă sau mai frumoasă decât acum 9 ani. Sunt doar mai fericită. Tu?”, a explicat Iulia Albu.

„Ideea a plecat de la 10yearschallenge. Cum eu în 2009 eram gravidă, am ales alte fotografii reprezentative. Ca să subliniez, am apelat la acest artificiu nefolosind intenționat nici 7, nici 10, pentru că nu despre asta este vorba.?”, a adăugat ea.

Iulia Albu (36 de ani) este cunoscută ca fashion-editor și ca vedetă de televiziune. A făcut parte dintre jurații de la emisiunea „Bravo, ai stil”, de la postul de televiziune Kanal D. A fost căsătorită cu Mihai Albu, împreună cu care are o fiică, Mikaela.

Citește și: EXCLUSIV / Libertatea a găsit-o pe fetița româncă a cărei voce a impresionat Suedia. Părinții au…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.