Cât de rău au ajuns să se certe Tavi Clonda și Gabi Cristea: „I-am auzit cum se certau în toiul nopții”

0

Chiar dacă pe internet și la televizor par doi porumbei, adevărul se pare că este altul. Tavi s-a săturat de situația în care se află căsnicia sa.

Tavia Clonda și Gabriela Cristea se ceartă de mama focului, acasă. Potrivit unei surse din compania celor doi, aceste certuri se petrec zilnic. Chiar dacă par a fi cuplul ideal, în fiecare zi găsesc motiv de ciondăneală. Tavi Clonda preferă să plece de acasă decât să stea să se certe mai tare cu soția lui, Gabriela Cristea.

În mod clar, aceasta rămâne acasă cu cei doi copiii, cu nervii întinși la maxim. Tavi Clonda alege să petreacă mai mult în afara casei, fiindcă își dorește să-și evite soția. Și bineînțeles, ea se enervează pe el, deoarece nu stă mai mult pe acasă pentru a o ajuta cu sarcinile zilnice.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea se ceartă din ce în ce mai rău

„Se ciondănesc non-stop, iar el, decât să se enerveze, preferă să plece de acasă la evenimente mondene. Evident, ei spun tuturor prietenilor că trăiesc o căsnicie de vis, că totul este perfect, dar eu i-am auzit cum se certau în toiul nopții. Ea într-adevăr și-a îndeplinit dorința de a deveni mamă datorită lui Tavi, care este, de altfel, și un tată excepțional, dar se pare că pasiunea lor de la început s-a cam dus.

Degeaba pozează ei…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.