Cât de mult s-a schimbat relația dintre Lady Gaga și Bradley Cooper

0

Au trecut aproape două luni de la duetul lui Lady Gaga cu Bradley Cooper la Premiile Oscar, un moment plin de chimie despre care s-a vorbit zile întregi.

De atunci, Bradley Cooper și Lady Gaga și-au continuat propriul drum și, potrivit People, actorul a fost atât de ocupat să petreacă timp cu iubita sa, Irina Shayk și cu fiica lor, Lea, încât nu s-a mai întâlnit cu fosta sa colegă din „A Star is Born”.

„Se pare că Bradley nu a mai petrecut deloc timp cu Lady Gaga. Se gândește doar la familia lui”, a declarat o sursă pentru People, adăugând că relația dintre actor și Irina Shayk este mai puternică ca niciodată. „De la încheierea sezonului ceremoniilor de la Hollywood, Bradley petrece fiecare zi alături de familie. În cele mai multe zile, Bradley și Irina ies cu Lea pentru a face diferite activități împreună. Câteodată pur și simplu se plimbă pe plajă. Bradley și Irina par să se simtă minunat.”

Așadar, Bradley Cooper a reușit să meargă mai departe, însă potrivit Us Weekly, Lady Gaga a trecut cu greu peste rolul său din „A Star is Born”. „Gaga și Bradley au o chimie extraordinară și chiar au intrat în pielea personajelor în timpul filmărilor”, a declarat o sursă în martie. Astfel, Cooper a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.