Cât de mult investește Jennifer Aniston în aspectul ei fizic! Wow, suma este uriașă!

0

Vedeta americană nu se sfiește să admită faptul că, cheltuie foarte mulți bani pentru aspectul ei fizic.

Este de înțeles faptul că Jennifer Aniston este înnebunită după înfrumusețare, mai ales că actrița are deja o vârstă. Asemeni oricărei alte femei celebre și foarte bogată de la Hollywood ce se respectă, aceasta tratează cu sfințenie îngrijirea corporală.

Din acest motiv, de puțin timp, vedeta din serialul Friends a mărturisit că obișnuiește să cheltuie foarte mulți bani pe produse de beauty. Pentru ea, aspectul fizic este foarte important, dar și felul în care se simte.

În fiecare an, actrița își pregătește un buget special pentru diverse tratamente. Suma pe care Jennifer Aniston a admis că o investește pentru aspectul ei fizic demn de invidiat este de 250.000 de euro. Ceea ce este și vizibil de altfel, pentru că vedeta este într-o formă fizică uimitoare la cei 50 de ani pe care i-a împlinit în acest an.

Jennifer Aniston a mărturisit că vrea mereu să arate ireproșabil și să se simtă cât mai bine posibil. Și atitudinea ei optimistă pare a fi cheia succesului, pentru că actrița este mai mereu energică și gata de treabă. În cartea scrisă de Ian Halperin, vedeta acordă foarte multă atenție la tot ceea ce înseamnă imaginea ei. Și nu pare să își…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.