Cât de mult a ajutat-o primul job pe Meghan Markle să se pregătească pentru rolul de Ducesă

0

Meghan Markle și-a schimbat complet viața în ultimii ani și câteodată este greu de crezut că aceasta nu s-a născut în Marea Britanie și nu făcut dintotdeauna parte din familia regală.

Ducesa de Sussex nu s-a născut însă într-un castel și aceasta a muncit din greu pentru a ajunge în punctul în care se află astăzi. Meghan a început să lucreze încă de la vârsta de 13 ani, iar primul ei job a ajutat-o să deprindă calități foarte importante în viața ei ca membru al familiei regale.

Fosta actriță a lucrat într-un magazin de înghețată numit Humphrey Yogart, în Los Angeles, iar cea care deține acest loc a vorbit despre felul în care era Meghan Markle în acea perioadă. Potrivit declarației acesteia pentru Express, Meghan era foarte muncitoare și era imediat plăcută de clienți.

Aceasta lucra 10-12 ore pe săptămână, având ture după școală și în weekend, iar Paula susține că acest job a învățat-o să se facă plăcută.

„Am învățat-o să se facă plăcută și să aibă un contact vizual bun și să fie sinceră – calități de care va avea nevoie când va călători alături de Harry”, a spus Paula în 2017,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.