Cât de frumoasă s-a făcut fiica lui Răzvan Simion. Ianca și mama ei zici că-s surori

0

Prezentatorul de televiziune Răzvan Simion a fost căsătorit, timp de mulți ani, cu Diana Simion. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, o fetiță pe nume Ianca și un băiat care se numește Tudor.

După separarea de Răzvan Simion, Diana s-a mutat împreună cu cei doi copii ai lor la Timișoara, acolo unde a încercat să își vadă mai departe de viață și și-a construit o vilă superbă.

Diana Simion este foarte fericită alături de cei doi copii ai săi, de care este foarte mândră. Și are toate motivele, ambii sunt extrem de reușiți. Ianca, fiica Dianei și a lui Răzvan Simion, a crescut și s-a transformt într-o domnișoară foarte frumoasă, care seamănă perfect cu mama sa.

„Oglinda mea favorită”, a scris Diana Simion în dreptul imaginii în care apare alături de fiica ei și a lui Răzvan Simion.

„Frumoase! Ianca zici că-i sora mai mare”, „Două surori!”, „Două frumoase, două scumpe”, sunt doar câteva dintre mesajele transmise de fani celor două.

Citește și: Micul geniu! Libertatea a vorbit cu Robert Zicman, copilul de 7 ani inclus în 1% cei mai inteligenţi oameni din lume! – FOTO

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.