Carole Middleton, mama Ducesei de Cambridge, a dezvăluit tradiția adorabilă pe care o are de Crăciun pentru Prințul George și Prințesa Charlotte

0

Carole Middleton, mama Ducesei de Cambridge, a dezvăluit câteva detalii adorabile despre relația pe care o are cu nepoții ei, precum și despre Crăciunul alături de aceștia.

Acesta este primul interviu acordat de mama Ducesei de Cambridge. În weekend aceasta a vorbit cu cei de la The Telegraph, dezvăluind că în perioada de Crăciun se entuziasmează puțin cam mult.

Atunci când se apropie sărbătorile de iarnă, acesteia îi place să aducă o mulțime de brazi în casă, unul în fiecare cameră, chiar și în camerele nepoților. De ce face acest lucru? Ei bine, Carole are un motiv destul de bun: „pentru ca fiecare să-l poată decora singur”. Cu siguranță este foarte distractiv să îi vezi pe Prințul George și Prințesa Charlotte decorându-și singuri bradul de Crăciun, însă oare cine se va ocupa anul acesta de bradul bebelușului Louis?

După această dezvăluire amuzantă, Carole a vorbit și despre relația pe care o are cu presa. Ea a recunoscut că de curând a încetat să mai citească ce se scrie despre ea. „Ei bine, am crezut că este mai bine să știu ce cred oamenii despre mine. Dar nu se schimbă nimic. Nu știu sigur cum sunt percepută acum. Dar este destul de normal, în majoritatea timpului.”

Carole a vorbit și despre…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.