Carmen Tănase, mesaj sfâșietor referitor la cazul din Caracal: „Îmi vine să-mi smulg părul din cap!”

0

Actrița Carmen Tănase a postat în mod public un mesaj dureros pe contul său de socializare, aducând în discuție moartea Alexandrei, fata ce a fost răpită, sechestrată și ucisă de Gheorghe Dincă, un fost mecanic auto ce a luat-o pe fată la ocazie.

Așadar, în cadrul mesajului făcut public pe internet, Carmen Tănase și-a exprimat atât frustrarea cât și revolta cu privire la sfârșitul cumplit pe care tânăra adolescentă de numai 15 ani l-a avut.

 

”Deci, o fetiţă sună la 112 de trei ori şi spune că e răpită. STS, cu mare buget, nu reuşeşte să o localizeze ,încurcă şi poliţia dând trei adrese greşite. Poliţia găseşte adresa, dar nu intră în forţă, pentru că nu are mandat de la procuror şi o freacă pe la poartă până la şase dimineaţă, că să nu încalce procedurile, bagă-mi-aş picioarele în ele de proceduri. Timp în care fetiţa este măcelărită dincolo de poartă. Suntem mulţi părinţi pe-aici? Ne punem puţin în situaţie? Că mie îmi vine să-mi smulg părul din cap! Nenorociţilor, ne obligaţi să trăim în mânie! Aveţi grijă!”, este mesajul dur transmis de Carmen Tănase pe contul de socializare.

Gheorghe Dincă a mărturisit faptul că le-a răpit, violat și sechestrat pe tinerele Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Acesta a fost…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.