Carmen Simionescu a născut! Cântăreața este în culmea fericirii!

0

Carmen Simionescu a născut! Vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Cântăreața este foarte fericită în aceste momente pe care le petrece în sfârșit alături de fiica ei Sofia, pe care tocmai a adus-o pe lume.

În zilele ce vor urma, Karmen va posta și primele imagini cu ea și Sofia, fiica ei.

Fiica lui Adrian Minune alături de soțul ei Bogdan Căplescu sunt bucuroși până peste măsură după ce au devenit părinți. Micuța Sofia a venit pe lume fără nicio problemă și toată familia este în al noulea cer. Karmen a reușit să-și îndeplinească una dintre cele mai mari dorințe, aceea de a deveni mamă. Acum, ea împreună cu soțul ei așteaptă să se externeze și să își ducă acasă micuța prințesă.

Adrian Minune și soția lui sunt și ei foarte fericiți pentru că au devenit bunici și se mândresc foarte mult cu fata lor și cu familia lor proaspăt mărită.

„Sunt o graviduță norocoasă, o lună de zile am avut simptome, dar acum sunt foarte bine, nu am nicio problemă. Pe 9 august, cam așa voi deveni mamă și va fi leu, mă bucur foarte mult, că fratele meu e leu și îmi place tot la el. Nu știm deocamdată cum o să-l cheme, o să ne gândim. Iese ba așa, ba așa..aș prefera un leu, dar ai mei cu toții își doresc o fată. Am 21 de ani!” a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.