Carmen Brumă a lansat SuperSilueta de Plajă, un nou program de slăbit | Româneşti, Vedete

0

SuperSilueta de Plajă este un program de slăbire și remodelare corporală adresat tuturor celor care vor să obțină o îmbunătățire considerabilă a formei fizice în doar o lună de zile înainte de concediu, vacanță , lună de miere sau orice alt eveniment la care vrei să arăți “trăznet”!

Programul conține 4 săptămâni de regim alimentar cu 3 mese pe zi și 5 antrenamente pentru acasă, încălzire și stretching.

Scopul noului meu program este să le dea femeilor ceea ce-și doresc atunci când vine vara: o supersiluetă de plajă! Din acest motiv am  numit acest nou program de slăbit exact așa, SuperSilueta de Plajă by Carmen Brumă! M-am străduit să le ofer celor interesați soluția ideală, rapidă, sănătoasă și accesibilă pentru a obține silueta mult visată. Acest program, care cuprinde 4 săptămâni de dietă și 5 antrenamente săptămânale pentru acasă, te pune rapid într-o formă fizică mult mai bună astfel încât să fii mândră de corpul tău atunci când mergi la plajă sau în orice altă împrejurare din viața ta în care vrei să arăți „trăznet”. Nu pierzi ore întregi la sală, nu cheltuiești mulți bani, și nu-ți dai programul zilnic peste cap”, a declarat Carmen Brumă.

Carmen Brumă a lansat SuperSilueta de Plajă, un nou program de slăbit

Tot ce trebuie să faci este să mănânci cele 3 mese zilnice din program și să-ți…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.