Care este talentul secret al actorului Ștefan Iancu

0

Chiar dacă are abia 22 de ani, Ștefan Iancu este un actor cu experiență. Și-a început cariera de mic, apărând în diverse reclame, iar la 14 ani deja juca sub bagheta regozirului Dan Pița. De-acolo au urmat și alte roluri, mai mari sau mai mici, culminând cu un rol principal în”Cu un pas în urma serafimilor”, pentru ca a și primit Premiul Gopo la categoria Tânără Speranță, în 2018. Acum îș puteți urmări în serialul „Vlad”, difuzat de Pro TV.

Care este povestea ta legată de actorie? Cum ai ajuns actor?

Mama m-a înscris când eram foarte mic, și pe mine și pe fratele meu, la o agenție de casting. De acolo, am început să fiu chemat la tot felul de probe, în principal pentru reclame. Ulterior, lucrurile au evoluat și am început să fac și film. Și uite așa, pe la 14 ani jucam în Kira Kiralina în regia lui Dan Pița, iar de acolo lucrurile au fost pe o treaptă ascendentă. În liceu am intrat într-o trupă de teatru, Brainstorming și m-am întâlnit pentru prima dată într-un mod mai direct și cu teatrul. Pasiunea s-a alimentat și acum sunt student în anul II la UNATC. La actorie..

Ce-ți place cel mai mult în ceea ce faci? Dar cel mai puțin?

Îmi place să mă dau câțiva pași înapoi și să încer să mă uit la mine dintr-un punct de vedere obiectiv când sunt la o filmare. Să îmi dau…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.