Care este diferența dintre BB, CC și DD cream

0

BB, CC, DD cream – literele alfabetului apar în industria înfrumusețării, însă care este rolul lor și, mai important, care sunt diferențele dintre aceste produse atât de populare.

Dacă nu ești o pasionată de produse de îngrijire și make-up, probabil aceste produse sunt unul și același lucru, însă în realitate lucrurile sunt complet diferite. Fiecare cremă are rolul ei și este benefică unei anumite probleme a tenului, fiind produsul perfect pentru zilele în care îți dorești să porți un machiaj cât mai minimal.

Citește în continuare și află care este diferența dintre BB, CC și DD cream:

BB Cream 

Ce este

BB vine de la Beauty Balm (balsam de înfrumusețare). A căpătat foarte multă popularitate în Coreea și apoi a devenit un produs iubit în întreaga lume, fiind potrivit pentru o mulțime de situații.

Ce face

BB cream este o cremă ușoară, care oferă mai multă acoperire decât o cremă simplă. Ajută la hidratarea pielii, conține SPF, însă compoziția ei și aspectul final este influențat de brand-ul pe care îl alegi. De obicei, BB cream-ul oferă o acoperire mică spre medie și, comparând cu CC și DD cream, această cremă este cea mai ușoară. Tocmai de aceea este recomandată de obicei unui ten tânăr, fără imperfecțiuni.

Cum se folosește

Aplică o cantitate mică de BB cream pe burețelul de machiaj (poți aplica și cu degetele) și întinde foarte bine. La final poți aplica și puțină pudra translucidă. Dacă ai nevoie de mai multă acoperire, poți aplica peste corectorul, însă daca trebuie să îl aplici peste tot, nu doar în zona cearcănelor, poate este mai potrivit pentru tine un CC Cream.

CC Cream 

Ce este

CC vine de la Color Correcting (corectarea culorii) și este un produs folosit mai ales pentru corectarea și colorarea uniformă a pielii.

Ce face

CC cream oferă mai…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.