Care este de fapt diferența de vârstă dintre Mirela de la Insula Iubirii și viitorul ei soț. S-a aflat după ce s-a tot comentat

0

 

Mirela de la Insula Iubirii are un nou iubit, cu care se pregătește chiar de nuntă.  Acesta se numește Florin Tecar și locuiește în Dej. Despre Florin Tecar se spune că ar fi fratele lui Ioan Tecar, un afacerist care conduce 13 firme şi care ar avea o avere de 125 de milioane de euro. Despre  Florin Tecar se știe că este om de afaceri, a fost căsătorit și are copii.

După ce au apărut fotografii cu Mirela și Florin au existat voci care au comentat pe marginea diferenței de vârstă vizibile dintre cei doi. Însă, în realitate, diferența de vârstă dintre ei nu este nici pe departe mare. În realitate, Florin Tecar are 42 de ani, în timp ce Mirela are 35 de ani. Diferența de vârstă dintre cei doi este de șapte ani.

„Este perfect, este bărbatul care mă atrage, e tot ce îmi doresc. Ştiţi că nu contează asta, cu muşchi, că are barbă sau e brunet. Soarta ne-a adus împreună, a fost un moment prielnic să ne aducă împreună”, a spus Mirela într-un interviu.

 

Mirela a fost una dintre cele mai urmărite concurente de la Insula Iubirii, show-ul transmis de postul de televiziune Antena 1. După ce a susținut că nu mai vrea să aibă de-a face cu iubitul ei, Ionuț, și că va continua în țară povestea de iubire cu ispita Mircea, în ultima noapte la Insula Iubirii, Mirela s-a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.