Care este adevărul despre zvonurile privind despărțirea cuplului Ashton Kutcher & Mila Kunis și infidelitatea actorului

0

Mila Kunis și Ashton Kutcher se află constant în atenția presei tabloid, așa că nu este de mirare că sunt și subiectul a numeroase știri false. Și, bineînțeles, ce subiect ar putea alege mai bun decât despărțirea lor și zvonuri privind infidelitatea actorului?

Zilele trecute, tabloidul NW anunța că Mila Kunis are unele probleme de sănătate din cauza comportamentului soțului ei, în special din cauza unor suspiciuni privind infidelitatea acestuia. „Mila are mari probleme și faptul că Ashton o ignoră face ca lucrurile să fie mult mai rele. Ea a început să se izoleze de lume, nu mai are energie și toată lumea este alarmată”, a declarat o presupusă sursă pentru NW, precizând că actrița a „slăbit foarte mult și arată bolnavă. Ashton tratează totul ca pe o glumă. Este mecanismul lui de apărare și, după atâția ani, Mila simte că nu mai poate discuta cu el despre problemele din relația lor”.

Recent, Demi Moore și-a lansat cartea „Inside Out”, în care povestește mai multe aspecte din viața ei personală, mai cu seamă despre experiențele din trecut, care îl includ și pe Ashton…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.