„Care e faza cu fundul de vădană de zici că aveți toate pampers?

0

Vedeta s-a arătat intrigată de felul în care aleg să arate unele dintre starletele din showbiz-ul autohton, alegând să copieze modele din străinătate, precum celebra Kim Kardashian.

„Băi nene, ce e cu moda asta cu toate diforme așa?  Adică care e fază cu fundul de vădană de zici că aveți toate pampers, talia anorexică, umerii mici și înghesuiți??. Adică aia cu 90-60-90 e obosită,sau ce ? De unde Doamne ferește ați apărut toate cu formele astea de desene animate? Voi nu va mai uitați în oglindă?  Păi vă trebuie în partea de sus bluză de la XS și în jos la pantaloni 40 sau gen L… Nu vă dați seama că nu mai păstrați proporțiile între partea de sus și aia de jos?
Sus ești una și jos ești din alt film? Cum adică? Și gleznele nu contează?
Alea de ce nu le subțiați ?… că glezna e mega importantă la o femeie care are „rasă”… dacă știți ce e aia..! Alea pot fi că butucii?

Alea nu sunt tot ale voastre… și genunchii la fel… n-am auzit de una să își îngrijească gleznele sau genunchii… toate vă ocupați numai de funduri cât casa și buze de nu mai puteți pronunța cuvintele normal. Voi sunteți pe treaba voastră?… Și astea care cresc văzânduvăa, fac și ele la fel ?. Cum vine asta, să îmi explice și mie cineva?
Adică nu mai e frumos ca…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.