Care au fost, se pare, ultimele cuvinte pe care Jennifer Aniston i le-a adresat Angelinei Jolie

0

Relația dintre Brad Pitt și Jennifer Aniston a avut parte de multe speculații în ultima vreme, după ce fostul cuplu a anunțat că sunt prieteni, după ce s-au despărțit în urmă cu 14 ani. Brad și Jennifer au divorțat în 2005, după cinci ani de căsnicie, și nu au mai fost văzuți împreună încă de atunci. Având în vedere că, în prezent, atât Brad Pitt cât și Jennifer Aniston sunt divorțați, se pare că cei doi au reluat legătura.

Brad a fost surprins la petrecerea aniversară a lui Jennifer, în luna februarie. Potrivit unui martor ocular, el „a sosit la 45 de minute după Jennifer Aniston și părea să fie „într-o dispoziție bună și bucuros că se află acolo’, a declarat o sursă pentru ET.

Săptămâna aceasta, au apărut detalii cu privire la presupusa conversație pe care Jennifer și Angelina ar fi avut-o ultima oară, cu puțin timp înainte să iasă la iveală aventura pe care Brad o avea cu Angelina. Într-un interviu cu Vanity Fair, Jen a dezvăluit care a fost singura discuție dintre ea și Angelina. Cele două s-au întâlnit pe platourile de filmare, unde Jennifer filma ultimul sezon din „Friends”, la câteva zile de începerea filmărilor pentru „Mr and Mrs Smith”, filmul care ne-a făcut…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.