Cardi B a dezvăluit că a fost agresată sexual în timpul unei ședințe foto

0

Cardi B, în vârstă de 26 de ani, a dezvăluit o experiență extrem de dramatică din trecutul ei, mai precis, ea a fost hărțuită sexual de către un fotograf în timpul unei ședințe foto pentru o revistă. Ea a recunoscut acest lucru în timpul emisiunii Untold Stories of Hip Hop, realizată de Angie Martinez.

„Nu o să uit niciodată modul în care s-a desfășurat această ședință foto pentru o revistă, iar fotograful se apropia din ce în ce mai mult de mine. La un moment dat mi-a spus: Dar, vrei să fii în această revistă? Iar atunci el și-a tras pantalonii în jos,” a declarat Cardi B.

„Eram foarte supărată. Era o nebunie,” a declarat Cardi. Însă, ea a avut curaj și i-a spus redactorului șef experiența dramatică pe care avut-o, dar el nu a crezut-o. „S-a uitat la mine și mi-a spus: „Așa, și?” Cardi nu a menționat numele fotografului, dar nici al publicației.

Cardi B se simte extrem de indignată de faptul că multe fete trec prin experiențe similare ei. „Când văd amploarea pe care o are mișcarea #MeToo, fete pe care le cunosc și stau în același cartier cu mine au parte de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.