Cara Delevingne și Ashley Benson s-au logodit?

0

Mai mulți fani cred că relația dintre Cara Delevingne și Ashley Benson a evoluat în mod considerabil, cele două logodindu-se recent. După ce au aniversat un an de când formează un cuplu, Cara și Ashley au fost fotografiate în vacanță în Saint Tropez săptămâna trecută, purtând verighete pe inelar. De la publicarea imaginilor, zvonurile conform cărora cele două ar fi căsătorite circulă pe rețelele sociale. Reprezentanții celor două actrițe nu au confirmat sau infirmat comentariile, însă așteptăm cu nerăbdare ca acest lucru să fie lămurit.

Cara și Ashley au fost discrete în ceea ce privește relația lor încă din august 2018, când tot mai multe publicații au scris că formează un cuplu. La doar câteva zile după ce Cara a postat un video pe Instagram în care o sărută pe Ashley, în luna iunie a acestui an, modelul a vorbit despre decizia sa de a confirma, în sfârșit, relația lor.

Într-un interviu recent, Cara Delevingne le-a spus celor de la E! News că a avut două motive pentru care și-a făcut publică relația – cea de-a 50-a aniversare a Revoltei de la Stonewall, eveniment care marchează începutul luptei…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.