Cara Delevingne și Ashley Benson, moment tandru la U.S. Open

0

Recent, Cara Delevingne a declarat pentru ELLE UK de ce a ținut să își ascundă relația pe care o are cu Ashley Benson, dar și ce anume a determinat-o acum să își asume relația.

 

„Este înspăimântător. Înteleg de ce oamenilor le pasă atât de mult și nu vreau să păstrez secretul astfel încât oamenii să creadă că îmi este rușine de ceva. Însă nu am fost niciodată într-o relație în care lucrurile să fie atât de publice sau ca eu să postez imagini cu o altă persoană. Am fost în punctul în care trebuia să o ținem secret în punctul în care am fost nevoite să păstrăm secretul sau cel puțin să nu ne dorim atenție și acum simt că sunt mândră că pot vorbi. Oamenii își fac propriile păreri și asta mă îngrijorează. Dacă este ceva benefic pentru tine nu vrei ca altcineva să îl schimbe, chiar dacă oamenii nu au, de fapt, acea putere,” a declarat Cara în urmă cu o săptămână într-un interviu pentru ELLE U.K.

Nu putem decât să ne bucurăm de faptul că acum Cara Delevingne și Ashley Benson își asumă relația pe care o au, deși au trecut luni buni de când ele au…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.