Când vor merge Meghan Markle și Prințul Harry în prima vizită oficială în Statele Unite

0

Meghan Markle și Prințul Harry au mers în primul lor turneu împreună de la nunta regală în octombrie și, judecând după reacțiile apărute, putem spune că a fost un real succes.

Ducele și Ducesa de Sussex plănuiesc să viziteze și țara de unde provine Meghan, însă acest lucru nu se va întâmpla prea curând. Expertul regal Katie Nicholl a declarat pentru ET că este posibil ca Meghan și Harry să viziteze Statele Unite și Canada în toamna anului 2019, Ducesa fiind acum însărcinată cu primul ei copil.

Meghan Markle va deveni mamă în primăvara lui 2019, ceea ce înseamnă că în acest turneu ea și Harry vor putea merge alături de bebeluș, însă așa cum a declarat Katie Nicholl, aceste planuri sunt abia la început.

Meghan, Ducesa de Sussex, s-a născut și a crescut în Los Angeles, California, însă a locuit în Canda în timpul filmărilor pentru serialul „Suits”, aici întâlnindu-l și pe Prințul Harry.

Katie Nicholl a vorbit și despre planurile de sărbători ale familiei regale, confirmând că Meghan și Harry vor petrece Crăciunul alături de Prințul William și Kate Middleton la Sandringham.

„Cei patru vor fi la Sandringham de Crăciun, găzduiți de Regină, dar desigur, Regina și familia ei este, poate în multe feluri,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.