Când naște Andreea Bălan. Acum e stabilit

0

Andreea Bălan mai are puțin și devine mămică pentru a doua oară. Artista se află în concediu prenatal. Pe rețelele de socializare, ea este foarte activă și își ține la curent fanii cu ceea ce se petrece în viața sa.

Acum, vedeta le-a dezvăluit celor care îi urmăresc activitatea pe internet când urmează să nască. Andreea Bălan mai are fix patru săptămâni până când bebelușul ei va fi la termen.

„Când mai ai 4 săptămâni până naști și vrei să fii sexy ??? #35weekspregnant”, a anunțat cântăreața pe contul său de socializare.

Andreea Bălan este prezentă pe scena muzicală din România încă de pe vremea când era doar o copilă și cânta în trupa Andre, alături de Andreea Antonescu. După destrămarea trupei, artista a început cariera solo, bucurându-se de mare succes. Andreea Bălan este căsătorită cu actorul George Burcea din luna martie a anului 2017. Cei doi au împreună o fetiță, Ella. Andreea Bălan este însărcinată cu cel de-al doilea copil, urmând să nască în luna martie a acestui an.

Citește și: Libertatea a vorbit cu medicul estetician la care a ajuns o pacientă mutilată de Matteo Politi: „Neavând cunoștinte medicale, poți să faci astfel de complicații”

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.