Când face Adelina Pestrițu nunta. A dat vestea cea mare

0

Adelina Pestrițu formează o familie superbă alături de Virgil Șteblea și de fiica lor, zenaida. Toată lukmea abia așteptă să o vadă pe focoasa brunetă la altar. Invitată la emisiunea pe care Teo Trandafir o moderează la păostul de televiziune Kanal D, Adelina Pestrițu a dezvăluit când va avea loc nunta cu Virgil Șteblea. Fosta prezentatoare de televiziune și partenerul ei de viață își vor uni destinele în vara acestui an.

„Nu mă potolesc din organizat evenimente și urmează să organizăm cel mai mare eveniment din viața noastră, nunta. Am găsit și sală, mai trebuie să găsim rochia”, a declarat Adelina Pestrițu.
„Pentru biserciă trebuie o rochie decentă pe care preotul să o admire, ceea ce se întâmplă rar. Este foarte important să fiu apreciată e un duhovnic, ceea ce înseamnă multă decență și finețe.

Nu îmi plac rochiile de mireasă scurte, aș vrea una lungă, să evidențieze silueta. În biserică aș vrea un care să fie între prințesă și sirenă. Pe mine nu mă interesează trendul, dar îmi place modelul care este în trend. Au fost momente în care m-am luat după trenduri, dar dacă îmi place ceva ce s-a purtat acum 20 de ani, o să port…

Ne îmbrăcăm mai de vară… Mi-ar plăcea să dureze două trei zile nunta, dar ce invitați rezista la asemenea…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.