Când este momentul potrivit în care să-i dai mesaj fostului iubit

0

Apar frustrări și nesiguranțe din partea ta și te întrebi cu ce anume ai greșit și de ce v-ați despărțit. Chiar după despărțire, cu siguranță vei avea tendința de a-l căuta din nou, fie că o faci doar dintr-o obișnuință sau pentru că îți dorești să verifici ceea ce face.
Fiecare dintre noi are propriul mod prin care reușește să treacă printr-o despărțire, fie că decide să facă o pauză și să nu mai intre în nicio relație, fie că atunci consideră că este momentul prieltnic să experimenteze și să cunoască oameni noi.

Însă, dacă într-adevăr decizi să îl contactezi pe fostul iubit, ar trebui să ai în vedere faptul că trebuie să fii extrem de sigură înainte să faci asta și să nu acționezi din impuls. Probabil că îți dorești să îi spui mult mai multe precum faptul că îl iubești sau că îți dorești să fiți din nou împreună, însă, chiar și în acest caz, dozează-ți cu încredere cuvintele pe care i le spui.

Oare chiar ar trebui să-i dai mesaj? Oare chiar ar trebui să apeși pe trimitere’ mesajului care se află în notițele telefonului tău? Sunt întrebări pe care ar trebui să ți le pui înainte de a face acest pas.

Și totuși, de ce simți nevoia să îi dai mesaj fostului iubit?

Atunci când trec printr-o despărțire, femeile au impresia că vor rămâne mereu singure și că nu vor mai găsi niciodată pe cineva. De ce se întâmplă acest lucru? Deoarece se simt atașate mult prea mult de fostul iubit și își doresc cu ardoare să îl aibă înapoi, deși este posibil ca sentimentele dintre ei să nu mai fie aceleași.

Un lucru pe care l-ai putea face este să începi să ieși din nou și să nu te mai gândești obsesiv la fostul iubit. Bucură-te din nou de acele…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.