Calvarul cântăreței Olga Bălan din cauza sânilor. „Cântăreau peste 10 kilograme”

0

 

Cântăreața Olga Bălan, în vârstă de 49 de ani, a avut mari probleme din cauza bustului generos. cea despre care se spune că este „solista cu cei mai mari sâni naturali”, a explicat cu ce s-a confruntat de-a lungul anilor.

Artista a povestit, pentru click.ro, că în urmă cu șapte ani și-a micșorat sânii.

„M-am operat în 2012, în Italia. Intervenția a fost gratis, pentru că sânii imenși îmi afectau coloana vertebrală, era o situaţie medicală, nu estetică. Doar aici în România se plătește pentru aşa ceva. Cântăreau peste 10 kg. Însă, medicul nu a vrut să taie din ei foarte mult, cât aș fi vrut eu, ci cât a considerat că e bine în funcție de statura și de conformația mea”, a povestit vedeta pentru sursa citată.

„Întotdeauna a trebuit să fac gimnastică, să înot, ca să-mi mențin silueta și bustul. Cu cât e mai mare, cu atât e mai greu, deranjează coloana vertebrală. Plus că, de la o anumită vârstă, ei se uită în jos și atunci e bine să facem multă mișcare ca să stea sus. Lăsând gluma la o parte, doamnelor și domnișoarelor, acelora dintre dumneavoastră care vor sâni foarte mari, le spun că acest lucru este o povară pentru coloana vertebrală, dar şi pentru voi însevă, pentru că trebuie să aveţi întotdeauna o postură foarte dreaptă”,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.