Cadoul special pe care l-a primit Jennifer Lopez de la iubitul ei cu ocazia aniversării a doi ani de relație

0

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au aniversat de curând doi ani de relație, cei doi devenind unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete.

Aceștia au sărbătorit momentul important și au postat pe Instagram mesaje emoționante, Alex numărând și zilele petrecute împreună.

„Macha 13, nu-mi vine să cred că au trecut doi ani. Doar 730 de zile, care au trecut, dar simt că suntem împreună dintotdeauna. Relația noastră este făcută să dureze și nu pot spune în cuvinte cât de mult însemni pentru mine. De la jocuri de baseball la călătorii în jurul lumii, la show-uri în Vegas. Le-am făcut pe toate împreună și prețuiesc fiecare moment petrecut alături de tine. Nu știm unde ne duce acest drum, dar nu este nimeni altcineva pe care aș prefera să am alături. Călătoria abia începe și sunt entuziasmat pentru ce urmează”, a scris Rodriguez.

Jennifer Lopez a scris și ea un mesaj emoționant, postând și numeroase fotografii:

„Doi ani de râsete. Doi ani de distracție. Doi ani de aventuri. De entuziasmul evoluției și învățării. De prietenie adevărată. Și atât de multă iubire!! Îmi faci lumea un loc mai frumos și mai sigur…în mijlocul vieților noastre în continuă schimbare, mă faci să mă simt ca o adolescentă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.