Cadoul inedit pe care Sandra Izbașa și-l dorea atunci când venea Crăciunul

0

„De fiecare dată Crăciunul l-am petrecut în familie. Când eram gimnastă, de Sărbători aveam doar cinci zile libere pe care le primeam de la lot și veneam mereu acasă. Abia așteptam momentul. Era drăguț pentru că stăteam împreună și povesteam tot felul de chestii de peste an. Când veneam acasă îi vizitam în primul rând pe bunici, apoi dădeam o tură pe la toate rudele pe care le aveam. De Sărbători mă bucur mereu de familie și de oamenii din jurul meu. Îmi place să fiu alături de cei dragi, așa cum deja m-am bucurat și în acest an. Am furat stratul distracției și am fost timp o săptămână la Viena cu părinții. A fost o săptămână de vis și abia aștept să repetăm cât mai repede experiența. Ne-am distrat de minune”, a declarat Sandra Izbașa, care a renunțat oficial la cariera de gimnastă în urmă cu trei ani.

Fosta gimnastă, în prezent antrenoare la o grupă de fetițe a clubului Steaua, îl așteaptă în această seară pe Moș Crăciun.

„De fiecare dată primeam cadouri de la Moș Crăciun. Îi scriam și Moșului care era atent la toate detaliile și venea în fiecare an. Mi se îndeplineau toate dorințele. Când eram mică, eram mai mult cu mașinuțele pentru băieți, decât cu păpușile. Chiar îmi doream să primesc mașinuțe. Ha, ha, ha! Dar mereu primeam…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.